Právna zodpovednosť členov predstavenstva akciovej spoločnosti - Kosnáčová, Lenka
Predstavenstvo ako štatutárny orgán akciovej spoločnosti a jeho výkonná právomoc. Zodpovednosť za škodu podľa Občianskeho zákonníka. Obchodnoprávne sankcie. Pracovnoprávna zodpovednosť.