Politika a médiá v Chorvátsku v rokoch 1990-2010 - Mezeiová, Gabriela
Politická situácia v Chorvátsku za vlády Tudjmana. Postavenie médií v chorvátskej spoločnosti za vlády Tudjmana. Politická situácia a masmédiá po roku 2000.