Dôchodkový galimatiáš súčasných a budúcich dôchodkov - Hölcz, Róbert
Keby nebola hospodárska a finančná kríza, málokto by si všimol narastajúci deficit verejných financií, ktorého súčasťou je sociálny systém a v rámci neho predovšetkým dôchodkové poistenie.