Ekonomický rast v tieni fiškálnych a štrukturálnych reforiem - Hölcz, Róbert
Ekonomický rast krajiny meraný ukazovateľom HDP je možné zabezpečiť zvyšovaním spotreby domácnosti, štátu, kapitálovými investíciami a čistým vývozom, čo je rozdiel medzi exportom a importom. Neudržateľnosť ekonomickej nerovnováhy a zadlženosti. Scenáre opustenia eurozóny a návrat k pôvodnej mene.