Najzávažnejšími podnikateľskými rizikami sú regulácia a znižovanie nákladov
Nestabilná ekonomická situácia vedie podniky k tomu aby boli pružnejšie a hospodárili efektívnejšie. Rebríček Top 10 najväčších podnikateľských rizík. Rebríček Top 10 najväčších podnikateľských príležitostí.