Protikrízový manažment - Burák, Emil
Kríza a protikrízové plánovanie ako jedna z pracovných metód a možností v boji proti rizikám a neštandardným hrozbám. Tri prekonateľné bariéry človeka. Výhody a nevýhody krízy. Krízový manažment. Ciele krízového manažmentu. Hlavné úlohy krízového manažmentu. Princípy manažmentu a ich význam pre krízové riadenie.