Veřejná logistická centra v Evropě - Cempírek, Václav
Charakteristika verejného logistického centra. Výhody verejného logistického centra. Faktor hospodárnosti. Tendencia k intermodalite. Synergický efekt. Sieťové prepojenie logistických štruktúr. Logistické centrá v Nemecku. Verejné logistické centrá v strednej a východnej Európe zatiaľ iba myšlienkou (výnimkou je Maďarsko). Vlastnícke modely logistických centier. City logistika. Dva základné problémy city logistiky.