<The> Usage of the cost models in management the transportation company - Ďurišová, Mária
Analýza nákladov v cestnej doprave. Identifikácia kľúčových faktorov, ktoré ovplyvňujú výšku nákladov v cestnej doprave. Spôsoby znižovania nákladov podniku cestnej nákladnej dopravy. Jednoduchý a zložitý nákladový model. Variabilné a fixné náklady.