Ekonomické efekty investícií do elektronických obstarávacích riešení - Delina, Radoslav
Analýza využívania a dopadu elektronického obstarávania v SR a EÚ. Špecifiká riešenia elektronického obstarávania. Dopad e-obstarávania. Efektívnosť investície do e-obstarávania.