Nejistoty a naděje "neuro-vize" - Bartošová, Veronika
Americká štúdia hodnotenia neuromarketingu. Opatrnosť pri prezentácii výsledku ako vedeckého faktu. Komplexnosť podnetov. Limity časovosti. Potreba izolovať podnety pôsobiace na respondenta. Emócie stále nejasné. Rôzna miera "vedeckosti".