Empirický test rovnovážneho modelu CAPM - Glova, Jozef
Model CAPM ako model oceňovania kapitálových aktív. Princíp fungovania modelu CAPM a jeho predpoklady. Pohľad na vybrané empirické testovanie modelu CAPM od Sharpeho a Coopera.