Evaluation of particulate matter air pollution - Ďurčanská, Daniela
Doprava a znečistenie životného prostredia. Vplyv cestnej dopravy na znečistenie ovzdušia. Zdroje znečistenia ovzdušia. Emisie z dopravy a ich monitoring. Posudzovanie vplyvov ciest a diaľníc na životné prostredie. Monitorovanie suspendovaných častíc z dopravy.