Kde sa na Slovensku oplatí investovať - Marianyi, Peter
Článok detailne mapuje podmienky pre podnikanie vo všetkých okresoch Slovenska. Článok bol pripravený spolu s Podnikateľskou alianciou Slovenska (PAS). Regionálne rozdiely. Metodológia na zhodnotenie konkurencieschopnosti okresov SR. Stručná charakteristika jednotlivých regiónov.