Ďalší rok nula - Kantorík, Juraj
Hospodárska kríza a jej dopad na privátne fondy rozvojového kapitálu. Skreslené predstavy slovenských firiem o rozvojovom kapitále. Uprednostňovanie úverov. Ako pracuje rozvojový kapitál. Prečo sa firmám nedarí získať rizikové peniaze. Investície privátnych fondov rozvojového kapitálu na Slovensku (2003-2010). Eurofondy konkurenciou rizikovému kapitálu. Podpora štátu. Európsky investičný fond JEREMIE.