Characteristics of transport services in telematic applications - Kalašová, Alica
Využitie informačných a komunikačných systémov v doprave. Inteligentné dopravné systémy a služby. Definícia dopravnej telematiky. Základné ciele dopravnej telematiky. Telematické aplikácie v cestnej doprave.