Ako sme na tom
Porovnanie platových pomerov Slovenska s Rakúskom a ostatnými krajinami strednej Európy. Porovnanie miezd. Parita kúpnej sily obyvateľstva. Daňové zaťaženie práce. Čistý zárobok. Podiel odvodov sociálneho poistenia. Náklady na prácu.