Universal traffic management centres - analysis of the concept, components and functions - Lendel, Viliam
Význam inteligentných dopravných systémov v doprave. Strediská riadenia dopravy, ich štruktúra a funkcie. Plánovanie dopravy. Hlavné dopravné problémy.