Model Activity Based Costing: management and its software support in corporate practice - Hudáková, Lenka
Potreba presných a včasných informácií o nákladoch a ziskovosti podniku pre správne rozhodnutia manažmentu. Za vhodnú metódu ktorá je schopná poskytnúť tieto informácie je považovaná metóda Activity Based Costing/Management. Prehľad softvérov podporujúcich model ABC/M s bližším zameraním sa na možnosti využitia metódy ABC/M .