Srovnání konvergence ekonomik ČR a vybraných zemí eurozóny na základe analýzy funkcí odezvy a nabídkových či poptávkových šoků - Hušek, Roman
Ekonometrická analýza pripravenosti českej ekonomiky na predpokladaný vstup do eurozóny so zreteľom na krízový vývoj v rokoch 2008-2010 a odhad možných nákladov vyplývajúcich zo straty samostatnej monetárnej politiky.