Vazba korupce a hospodářské svobody na veřejné finance a investice nových členů EU - Hanousek, Jan
Dynamika verejných financií a verejných financií nových členských krajín EÚ a dopad ekonomickej slobody a korupcie na tieto ukazovatele.