Vývoj, struktura a osud československého státního dluhu v letech 1945-1953 - Chalupecký, Petr
Pohľad na vývoj štátneho dlhu, jeho význam v prioritách hospodárskej politiky v sledovanom období. Konsolidácia a reštrukturalizácia. Zánik vnútornej časti štátneho dlhu.