Keď mešká výplata... - Chorvátová, Janka
Právne predpisy SR, ktorými je ošetrená problematika meškajúcej mzdy. Splatnosť mzdy v pracovnej zmluve alebo v kolektívnej zmluve. Výzva zamestnávateľovi na úhradu splatnej mzdy. Okamžité skončenie pracovného pomeru pre nevyplatenie mzdy. Trestné oznámenie pre nezaplatenie mzdy. Žaloba o zaplatenie. Vymáhanie mzdy súdnym exekútorom.