Vyvolať rozruch prináša úspech - Švorcová, Petra
Úlohou novodobej reklamy už nie je vyberať si spotrebiteľov, ktorých chce osloviť. Voľba je na samotnom spotrebiteľovi. On rozhoduje, ktorej reklame a ktorej značke dovolí, aby si ho podmanila. Ľudia sú na internete poprepájaní ako pavučina a sami rozhodujú o tom, čo budú sledovať a čo nie. Toto využíva virálny marketing vo svoj prospech.