STN ISO 26000 Usmernenie k spoločenskej zodpovednosti - Sládková, Nadežda
1. 6. 2011 SÚTN vydal v slovenskom jazyku normu STN ISO 26000. Dokument, ktorý integruje doterajšiu najlepšiu prax, vedomosti a skúsenosti týkajúce sa spoločenskej zodpovednosti organizácií, bol vypracovaný na základe celosvetového konsenzu a má slúžiť ako pomôcka pri porozumení pojmu spoločenská zodpovednosť, jej princípov a kľúčových oblastí a pri integrácii spoločenskej zodpovednosti do činnosti organizácie. Sedem kľúčových oblastí spoločenskej zodpovednosti. Informácie o možnosti prístupu k STN ISO 26000 sú na webovej adrese www.sutn.sk