Finančné sprostredkovanie v nových časoch - Huttová, Darina
Finančných sprostredkovateľov ovplyvnili a ich najbližšiu budúcnosť ovplyvnia podstatnou mierou dve oblasti: Prvou je účinnosť nového zákona regulujúceho ich činnosť, druhou je zmena potrieb ich klientov.