Inzerát hľadáme lídra. Zn. sociálna inteligencia podmienkou! - Uriga, Ján
Podmienky súčasného globálneho trhu a nové požiadavky kladené na manažérov. Sociálna inteligencia a rozdiel medzi sociálnou a emočnou inteligenciou. Programy rozvoja sociálnej inteligencie.