Kapitolky z finančného plánovania náklady a inflácia - ako ovplyvnia výsledok investovania - Baláž, Vladimír
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Pohľad na dlhodobé trendy v inflácii na Slovensku a v eurozóne. Priemerná ročná inflácia v rokoch 1996-2010.