Značky, ktoré dávajú zmysel - Chomová, Katarína, 1983-
Problém budovania značiek v súčasnosti v kontexte vzájomnej previazanosti so spotrebiteľmi. Spoločenská zodpovednosť firiem - nový nástroj manažmentu značky (brand management).