Etika a kontrolný proces - Záležáková, Eliška
Kontrolný proces a nutnosť dodržiavania etických atribútov ako na strane kontrolóra, tak na strane kontrolovaného. Etické dilemy a problémy s kontrolou. Etickosť a význam samokontroly.