Znižovanie logistických nákladov - Teplická, Katarína
Reťazec logistických činností a zabezpečenie výrobného procesu s logistickou činnosťou. Vznik a štruktúra logistických nákladov. Spôsoby znižovania logistických nákladov vo firme.