Investovanie do drahých kameňov - Vovková, Katarína, 1977-
Vznik obchodu s diamantmi. Určovanie ceny diamantu. Obchodovanie s investičnými diamantmi. Vývoj ceny za 1, 3 a 5 karátový diamant (1998-2008). Ostatné drahé kamene - zafír, rubín, smaragd, drahý opál. Diamant ako vhodný investičný nástroj pre dlhodobú investíciu a pri diverzifikácii rizika v portfóliu investora.