Úverové riziko podnikateľských subjektov v banke - Adamík, Marián
Posudzovanie bonity klienta v jednotlivých etapách jeho spolupráce s bankou. Hodnotenie každého žiadateľa o úver, jeho dôveryhodnosti, ekonomickej a právnej situácie. Sledovanie vývoja klienta na základe aktuálnych finančných a nefinančných informácií - monitoring klienta.