Úvodník - Klimiková, Mária
Informácie o zameraní časopisu Finančný manažér - prinášať aktuálne postrehy, skúsenosti, analýzy a vedecké prístupy k problémom, ktoré priamo alebo nepriamo ovplyvňujú rozhodnutia podnikových finančníkov.