Služba ako predmet dane z pridanej hodnoty (I.) - Jarošová, Beáta
Poskytovanie služieb a uskutočňovanie rôznych činností podlieha zdaneniu daňou z pridanej hodnoty za určitých podmienok. Predmetom DPH je také dodanie (poskytnutie) služby, ktoré je uskutočnené zdaniteľnou osobou za protihodnotu.