Opatrenia podnikov cestovného ruchu na prekonanie dôsledkov hospodárskej krízy - Hudáčková, Lucia
Návrh vhodných opatrení pre podniky cestovného ruchu na Slovensku a riešenie dôsledkov svetovej hospodárskej krízy. Kombinácia opatrení a vyrovnávanie sa so zmenami na trhu. Zabezpečenie stability a rastu podniku po skončení krízového obdobia.