Koroze charakteru - Breuerová, Alena
Kniha amerického sociológa Richarda Senneta s názvom The corrosion of character, v ktorom upozorňuje na prehlbujúce sa problémy kapitalizmu. Moc bez autority. Tienisté stránky flexibility. Tímová práca. Otázky odvahy riskovať a zodpovednosti. Znevýhodnenie starších zamestnancov. Neznesiteľnosť súčasného stavu a potenciál zmeny.