Lockheed Martin Corporation - Kapoun, Jan
Pojem "skunk works" - v modernom manažmente autonómna jednotka pracujúca na riešení konkrétnej úlohy. Kolíska tohto modelu - Lockheed Corporation - najväčší dodávateľ vojenskej techniky a vyspelých zbrojných a vesmírnych systémov. Vznik a história korporácie. Tajný projekt. Osobnosti korporácie.