Emotions in language teaching - Sztuková, Mária
Úloha emócií pri výučbe v oblasti vysokoškolského vzdelávania jazykov. Motivácia, uvedomenie si samého seba. Riadenie emócií. Riadenie interpersonálnych vzťahov. Empatia.