Administratívna náročnosť spojená so začiatkom podnikania v ubytovacích a stravovacích službách v Slovenskej republike - Šmardová, Ľudmila
Zhodnotenie administratívnej náročnosti spojenej so začiatkami podnikania v ubytovacích a stravovacích službách v Slovenskej republike. Legislatíva v oblasti podnikania. Hodnotenie podnikateľského prostredia subjektmi poskytujúcimi ubytovacie a stravovacie služby.