Jak vytvořit etický kodex organizace - Urban, Jan
Požiadavky na etické chovanie firiem a zamestnancov zo strany zákazníkov, obchodných partnerov a širšieho spoločenského prostredia dlhodobo rastú. Tým sa zvyšuje aj význam etického kódexu organizácie ako riadiaceho nástroja a súčasti jej kultúry. Návrh postupu pri tvorbe etického kódexu.