Nové metody vyhledávání talentů - Novák, Milan
Aké nástroje využívať pri hľadaní talentov v dnešnej dobe. Tri generácie Employer brandingu vo väzbe na vývoj trhu práce. Hľadanie nového zamestnania na sociálnej sieti.