Demografie a dlouhověká společnost - Špidla, Vladimír
Starnutie poluplácie a udržateľnosť financovania dôchodkového systému. Strategický cieľ spoločnosti - udržať starnúcu a dlhovekú spoločnosť produktívnou. Problémy, ktoré je nutné riešiť. Trh práce. Vzdelávací systém. Oblasť zdravotníctva a starostlivosti o starých. Sociálne služby. Migrácia. Demografické starnutie. Populačné opatrenia.