Sociálne investície ako nástroj starostlivosti o zamestnancov podniku - Hvolková, Lenka
Identifikácia foriem sociálnych investícií, ktoré fungujú ako nástroj starostlivosti o zamestnancov podniku. Sociálne investovanie ako druh investícií, ktoré prispievajú k zlepšeniu pracovných a životných podmienok ľudského faktora.