Novinky v oblasti IFRS - Bombalová, Miriam
Medzinárodná rada pre účtovné štandardy IASB zverejnila definitívne znenie štandardu oceňovania reálnou hodnotou. Štandard sa bude povinne uplatňovať od 1. januára 2013. Jeho skoršia aplikácia sa povoľuje. Tento štandard definuje reálnu hodnotu, stanovuje jednotný rámec IFRS pre oceňovanie reálnou hodnotou a stanovuje vykazovania o oceňovaní reálnou hodnotou.