Kriesenie sobraneckého vína - Sobinkovič, Branislav
Najvýchodnejšia vinohradnícka oblasť prešla reštartom pod taktovkou nových hráčov, fľaše z nej sa opäť stávajú biznisom. Vizitka vinárov z okolia Sobraniec.