Cesta k pružnej firme - Frolo, Martin
Procesné riadenie môže byť riešením pre spoločnosti, ktoré sa rozhodli byť rýchlejšie, efektívnejšie a chcú robiť menej chýb. Kroky pri zavedení procesného riadenia.