Vízia pre Európu roku 2050 - Hoschek, Miloslav
Jednotný trh digitálnych služieb. Stav bariér a byrokracie v EÚ. Líderstvo ekonomík sveta. Energetická vízia 2050. Európa a inovácie. Implementácia direktív EÚ. Bude Európska únia motorom svetového obchodu?