Vybrané modely spotrebiteľského správania a ich význam pri analýze spotrebiteľského správania - Zajková, Daniela
Definovanie základných pojmov ako je spotrebiteľ, spotrebiteľské správanie a faktory, ktoré ovplyvňujú spotrebiteľský rozhodovací proces. Modely spotrebiteľského správania, ktoré znázorňujú rozhodovanie spotrebiteľov pri výbere potravinárskych produktov.