Využívanie produktových inovácií a inovácií vo finančnom vyjadrení územnou samosprávou v podmienkach znalostnej ekonomiky - Bajusová, Dana
Dôležitosť miestnej samosprávy (obce) ako aktéra budovania znalostnej ekonomiky. Zhodnotenie stavu využívania indikátorov v podmienkach Slovenska a načrtnutie postavenia územnej samosprávy ako aktéra znalostnej ekonomiky.