Faktory konkurencieschopnosti priemyslu - Hulín, Milan
Konkurencieschopnosť v meniacom sa svete. Nový prístup k hodnoteniu konkurencieschopnosti. Hnacie mechanizmy globálnej priemyselnej konkurencieschopnosti. Regionálne perspektívy konkurencieschopnosti.